Met je dertiende het huis uit,en dan ?

-PERSBERICHT- 

Op je dertiende het huis uit, en dan?

Het nieuwe boek van Adriaan van Beugen uit Waddinxveen is verschenen 

Op vrijdag 25 oktober is het nieuwe boek ‘Op je dertiende het huis uit, en dan?’ van Adriaan van Beugen verschenen. Deze biografie wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Leven als in een rollercoaster… Adrianus is geboren in een deels migranten gezin (moeder was Ukraïense) met tien kinderen. Toen hij slechts 13 jaar was, verliet hij het ouderlijk huis en stond zonder opleiding en zonder echte bagage vanuit huis op eigen benen, dus met angst voor een onzekere toekomst. Maar hij stond ook klaar vol vechtlust. Hij zou toch wat maken van zijn leven. De liefde van zijn leven – Nel – ontmoette hij snel daarna. Hij was 17 en Nel (toen 14 jaar) is sindsdien altijd aan zijn zijde. Samen met haar was hij ondernemend. Hij zou laten zien dat hij de wereld aankon. Ook zonder kruiwagens van anderen en zonder opleiding. Hij bleek het creatieve brein en Nel deed de zakelijke kant. Ondernemen is soms helaas ook vallen… Over de auteurAryan is tot zijn tienerjaren opge¬groeid met het uitzicht in armoede te moeten blijven leven. Veel te jong, zonder opleiding en zonder bagage vanuit huis stond hij op eigen benen. Hij mag zich gelukkig prijzen met het¬geen van hem is geworden. Dit heeft hij voornamelijk bereikt door zijn karakter, zijn trots en vechtlust. Hij zou wel laten zien dat je wel van een dubbeltje een kwartje kan maken. Hoe moeilijk dat ook is. Dat het le¬ven zwaar was en is blijkt wel uit een verschrikkelijke gebeurtenissen in zijn leven. Het dieptepunt was wel het verlies van zijn dochtertje Ilse. Met een florerend bedrijf en een prachtige tweeling, sloeg het geluk van het ene op het andere moment om naar intens verdriet. Dat verdriet is er nog steeds. Het voelt aan als een diepe wond, die nooit meer heelt. De reactie van Aryan en zijn vrouw op dit drama was veel liefde geven aan hun an¬dere dochter van de tweeling, Kimberley, maar vooral ook werken, werken werken. Zeven dagen in de week 24 uur per etmaal aan-dacht voor het bedrijf. Het kon eigenlijk niet uitblijven, een burn-out volgde. Hij had signalen in de wind geslagen, omdat hij vooral wilde slagen. Hij moest en moest en moet…BoekgegevensTitel: 
Op je dertiende het huis uit, en dan? 
Auteur:       
Adriaan van Beugen 
Verschijningsdatum:  
25-10-2019 
Aantal pagina’s:   
154 
ISBN:  
9789463896191 
Geïllustreerd:  
nee 
Verkoopprijs:  
€ 19,50 
Uitvoering 
Paperback 
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België
 
Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Dit persbericht is afkomstig van uitgeverij Boekscout uit Soest.Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op: 
Auteur: Adriaan van Beugen, e-mail: aryan@luna.nl. 
Uitgever: Erwin de Haan, tel. 035-603 79 37, e-mail: marketing@boekscout.nl.U kunt beeldmateriaal of een digitaal recensie-exemplaar opvragen via marketing@boekscout.nl. Wilt u geen persberichten van Boekscout ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=9939

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: